Ska på Kristallen ikväll!

Jag är så himla glad och hedrad över att gå på Kristallen galan ikväll! Gina Dirawi och Andre Pops leder och innan galan är det middag som vi ska på och sen ska jag tillsammans med Stockholm Gift Lounge gå till deras lounge tillsammans med en person som vann en plats på galan här på min blogg och välja gåvor till varandra.

Det ska bli så himla roligt och kul att få vara med på en gala utan att behöva jobba på den. Inte för att jag hade tackat nej till att vara programledare för denna gala men jag menar mer att det kan bli liiite mycket med tanke på att jag var med och ledde Rockbjörnen för bara någon dag sedan.

Ska fixa mig nu, kanske blir ett mobilinlägg lite senare annars hör vi imorgon, kolla på galan på SVT1 ikväll om ni vill. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *