Snapshots of the week

Hade en fantastiskt roligt kväll igår på Kristallen galan och det var verkligen så kul att få gå! Jag har faktiskt varit med i två Kristallen nominerade produktioner över åren, dels Ung & Bortskämd och även Den Sista Dokusåpan. I år var jag inte nominerad men det var ändå sjukt kul att vara där! Maten var fantastiskt god och Kristallen är ju TV-världens största pris. Efter galan gick vi förbi den pampiga efterfesten en sväng innan vi åkte hem.

Idag ska jag på Smurfarna 2 som har sin galapremiär idag! Jag är så taggad för att se den filmen, Britney Spears gör soundtracket! Efter det ska vi förbi Popaganda här på söder. Jag hade ju ett två dagars pass men Kristallen kom ivägen, så ska se till att maximera den sista dagen så mycket jag bara kan. Min favorit Håkan Hellström uppträder idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *