Igår på invigningen av L´occitane och Signalfabriken!

Igår var vi på invigningen av den nya L´occitane butiken här i stan och det var väldigt trevligt! Fick en genomgång av produkterna och den stora butiken på kungsgatan, väldigt trevligt! Brukade besöka deras butik på norrmalmstorg ganska mycket förut och nu finns det en ännu större på kungsgatan, smidigt! Var där ett tag och doftade och kände på exakt alla produkter och åt fantastisk plockmat i form av charkisar. Älskar charkisar så himla mycket! Korv, skinka, ost…nom nom.

Efter det åkte vi till Signalfabriken i Sundbyberg för öppningen av ett nytt Story-hotel och mös lite i deras soffor och pratade med trevligt folk. Ballt att man öppnat i sundbyberg som verkligen är up and coming och jag är övertygad om att det kommer bli bra. Efter det brummade vi hem och här är jag nu Så skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *