Examen ska firas!

Examen tar man inte ofta så när man väl gör det så ska man fira och det var exakt det jag gjorde igår. Dessutom firade vi att min vän Sofie gift sig utomlands och hennes stora fest med alla vänner föll på samma dag, det vill säga igår! Vi började på en fantastisk libanesisk restaurang där vi ropade in massa god mat och senare gick vi vidare ut och dansade en sväng inne i stan. 

Blev en vända bestående av Sturecompagniet, V, Suite, & slutligen Hells Kitchen och jag hade verkligen så sjukt kul igår. Skålade, dansade, sjöng och minglade som en tok. På Suite kommer jag ihåg att jag tjatade på den stackars DJn att han skulle spela Britney Spears typ 10 gånger men jag vill alltid höra hennes musik när jag är ute… Sån pepp! Det fick jag Jag i ett nötskal liksom. Träffade även på Ida och gänget där också av en slump, en mycket rolig överraskning.

Jag ville fira och ja, det gjorde jag absolut. Dessutom var det så kul för det var ju så mycket att fira! Min fina väns kärlek till hennes man, examen…Igår kände jag mig verkligen lyckligt lottade. Tusen tack till alla inblandade! Jag har världens bästa vänner.


Träffade på Anders på Suite…Han är verkligen en härlig man med rolig humor.
Jag, Ida, Amanda och Idas ben inne på Hells.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *