Haha stackars tjejer…

I nya numret av Aftonbladet Klick har dem lite mingelbilder från årets CHIC gala och det skvallras även en del kring klädpaniken som uppstod när Ellen och Molly hade på sig likadana klänningar. Som det där förstorades upp och ja, det var faktiskt lite roligt ändå när man tänker efter…

Särskilt med tanke på att det är en ganska ovanlig klänning och jag har faktiskt aldrig sett den någonstans innan, så vad är då oddsen att båda tjejerna hade på sig den på samma gala? Det är ju sånt som bara inte händer. Men tjejerna tog det med en nypa salt och skrattade bara bort det och så hade vi en helkväll även om modemaffian rynkade på näsan lite. Kläder är inte på blodigt allvar, believe it or not haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *