några bilder från middagen

Vi hade ett stort långbord med massa olika libanesiska rätter som var så himla utsökta och under middagen bjöds det på massa underhållning i form av liveband, musik, dansöser och massa, massa annat. Det var kul att göra någonting annorlunda för en gångs skull och jag har ju typ aldrig varit på någonting sånt. Grym start på kvällen. Massa mat, kärlek och skratt.

Vi skålade massa för min underbara vän Sofie och hennes numera äkta make Erdem som verkligen visar att kärleken övervinner allt i slutändan. De har varit ett par sedan vi var tonåringar och det är så stort att se dem ta nästa steg i livet. Middagen hade dem bjudit in till och stämningen var verkligen på topp bland oss alla. 

Blir så glad när jag tänker tillbaka på gårkvällen, även om bilder från mobilen inte är någon hit enligt min mening vill jag lägga upp dem ändå eftersom att jag vill ha dem i mitt bloggarkiv. Minnen ska man minnas! High on love today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *