Uppdaterat min presentation på instagram :)

Jag uppdaterade precis min presentation på instagram när man ska ”presentera” sig själv väldigt kort. Bara 150 tecken och det är väldigt lite ska ni veta men nu fick jag med det mest väsentliga enligt mig. Vad jag sysslar med på dagarna, den egna boken och min universitetsutbildning såklart. Länken till min twitter fick ryka på grund av platsbrist men förhoppningsvis hittar folk dit ändå (iamdanielparis heter jag på twitter för den som undrar). 

Jag skrev presentationen på engelska även fast jag är svensk men det är för att jag faktiskt samlat på mig en del följare från utomlands och det är väl kul och jag tror de kan vara nyfikna på vem tusan det är dem följer egentligen haha. Det hade jag varit. Sedan är det ju ganska enkel engelska som även mina svenska följare förstår så jag förlorar ingenting på att översätta det till engelska tänkte jag… 

Själva texterna till bilderna är olika från dag till dag. Ibland engelska och ibland svenska. Engelska känns så mycket lättare för när jag skrev på svenska fick jag alltid kommenterar från internationella användare som typ skrev ”what is this?” på varje bild och det blev lite tröttsamt i längden. Förhoppningsvis överlever ni med min svengelska. 

Nu ska jag sova, puss!


Daniel Paris på instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *