Min väns utförsäljning

Idag var jag och kikade förbi min vän som har en utförsäljningslokal på östermalm full med massa märkeskläder, skor och annat kul för både killar och tjejer. På linnegatan 41 ligger det och han bad mig tipsa er och det kan jag absolut göra. Jag kommer dessutom hoppa in som värd där nu på onsdag mellan 17:00-20:00 och det kommer bjudas på godis och lite annat gott samtidigt som ni som vill kan få fynda till riktigt bra priser. Utförsäljningen är bara öppen på onsdag och allt ska bort

Kom gärna förbi om ni känner för det, jag hittade redan nu lite grejer som jag vet att jag bara måste ha. Så kul med en utförsäljning…Annars är ju märkeskläder så himla dyra så man unnar sig inte det lika ofta som man kanske skulle vilja, nu är det problemet löst hehe. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *