Cooking

Har vart vaken ett tag och suttit med lite pappersarbete och lagat en god spaghetti med köttfärssås. Jag brukar göra ganska mycket mat när jag lagar sådant som jag tycker om och så fryser jag in åtminstone en portion så jag kan äta det senare i veckan. Och jag lagar min spaghetti/kötfärssås med kärlek ska ni veta! Den hemliga ingrediensen är faktiskt att jag har i små bitar av salami som ger massa god smak till köttet och lyfter hela rätten. Testa det ni med!

…Ska strax hoppa in i en bil som ska ta mig till inspelningsplatsen för dagen där Tejbz väntar. Vi ska filma ett avsnitt till hans tv-program och det ska bli väldigt roligt. ”Tejbz testar saker” heter programmet och vi ska testa på…en väldigt ovanlig sak för mig och jag ser fram emot det. Ska bara se till att få i mig lite mat innan så att jag inte är trött och håglös. Och pudra pannan såklart, man vill ju inte skina ikapp med solen i TV-rutan haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *