Såg nyss mig själv i reklamen för Elsas värld…

Haha alltså, det är inte det att jag är ovan att se mig själv i TV-rutan eftersom att jag faktiskt jobbar med TV men när jag sitter hemma med blött hår efter dusch och slökollar på dumburken i mina mjukisbyxor efter en lång dag och ser mig själv flasha förbi i en reklamfilm blir jag faktiskt lite förvånad ändå. Där går jag runt och är solbränd, sminkad och i full rulle med att ”vara fashion” och här sitter jag i detta nuet och är allt annat än det jag ser på tv…

Dessutom brukar jag ju veta när jag syns och jag visste faktiskt inte att jag skulle vara med i reklamen för den nya säsongen eftersom att jag bara gör ett inhopp, som Daniel Paris. Blev en liten överraskning! Roligt att upptäcka såhär på kvällskvisten. 

Det var sjukt kul att få spela sig själv i en tv-serie och avsnittet är väldigt roligt skrivet. Vi filmade det dagen efter att jag kom hem från Spanien (för andra gången i sommar) och det var roligt att få jobba med Ellen som förrutom att vara huvudrollsinnehavare i serien är min vän och granne här på södermalm.

Jag ser fram emot säsongsstart, nu mer än någonsin. Wihoo!


Jag och Ellen på CHIC galan i år, en sjukt rolig kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *