Såja!

Wow snacka om att jag varit ettrig på instagram idag och gillat bilder som en galning! Det är sjukt kul att se att ni är så engagerade och faktiskt vill vinna den grymma tandborsten. Jag har inte testat den själv men har hört att den är bra. Dessutom kan man ju alltid ge bort den om man inte själv vill ha den. Tror de flesta hade blivit glada nämligen… #smilesharing08 är hashtaggen om ni vill tävla och vi håller på veckan ut.

Möts av tekniskt fel på facebook idag också?! Tänkte väl att det var lite konstigt att man inte kunde kommentera och gilla som man kunde innan och ja, det tog inte lång tid innan Aftonbladet gjorde en artikel om det. Sjukt hur beroende vi människor är av sociala medier ändå. Förut var det liksom ett roligt tidsfördriv men nu är det ju faktiskt på blodigt allvar känns det som…

Jag är inte bättre själv utan tycker ju också att det är viktigt. Men får överleva utan facebook ett tag helt enkelt, jag har inte påverkats av det särskilt mycket heller. Varit på möten och haft mig. Nu sitter jag och bokar nya möten och donar lite här hemma samtidigt som jag lyssnar på Veronica Maggios nya album. Jag har bloggat om det förr men jag gör det gärna igen – SÅ JÄKLA BRA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *