KILLER QUEEN

Detta fina bud från bästa Universal Music landade precis hos mig och det är så kul för jag kanske är sist på bollen men numera tokgillar jag verkligen Katy Perry och lyssnar på hennes nyaste singel ”Roar” mest hela tiden. Riktigt grym låt enligt mig och det är ballt att se att Max Martin producerat en hel del av hennes album, då blir man lite extra stolt över att vara svensk

Påsen innehöll hennes nya album ”Prism” och hennes första doft någonsin. Att Katy börjat med parfym hade jag faktiskt ingen aning om men den doftar väldigt gott och flaskan är riktigt ball. 

Doften är ganska mörk och höstig samtidigt som den är frisk och god! Inte för kryddig och det är skönt för jag personligen gillar inte kryddiga dofter nämligen… Ska lägga över hela albumet i min spotifylista nu faktiskt. Smidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *