Orion

Håller på och gör mig i ordning inför galapremiären för Orion som är ikväll! Ska satsa på en enkel skjorta och min peacoat faktiskt nu när det är kyligt. Har ett par skinnhandskar från Jofama här hemma och de ska åka på hade jag tänkt! Ska bli spännande att se filmen också efter så många år. Filip Berg har huvudrollen och det ska bli spännande att se honom ”in action” på vita duken.

Jag och Filip har jobbat ihop på inspelningen av drama/zombieserien Den Sista Dokusåpan som vi gjorde för TV6 (nominerad till Kristallen samma år) där vi båda hade huvudroller och hade massa scener ihop. Själva inspelningen var speciellt och en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Nu ska det bli kul att se Filip utan zombies och blod och utan att se mig själv ståendes bredvid med skräck i ögonen. 

Ska möta bästis om exakt en timme så får rappa på så att jag hinner i tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *