PARIS, not France

Igår var vi på galapremiären av Orion som var jättebra! Jag gör alltid mitt yttersta för att stödja den svenska filmindustrin så mycket jag kan eftersom att svenskar faktiskt är duktiga på att göra film men ofta avstår på grund av att det är dyrt att finansiera en film och få vill investera tyvärr. 

Killarna som skapat Orion fick till exempel betala allting själva vilket inte är ovanligt, dock är det väldigt dyrt vilket gör att många som vill göra film avstår. Förstå vilken talang vi går miste om då! Det är synd. Filmen igår var dramatisk och bra med ett fint budskap och det var kul att se hela ensemblen på scen efter föreställningen. Dem verkade väldigt stolta. Med all rätt såklart!

Har suttit nu och svarat på mail och sådant. Fick mail om en rolig sak precis som jag hoppas blir av och sen ska jag återkoppla angående lite andra projekt innan jag ska smita iväg lite under dagen.

Jag ska nämligen träffa Sarah på stan och ta en fika och hänga lite. Var längesen och vi båda har varit sååå upptagna med både det ena och det andra så det ska bli kul att äntligen ses! Ska duscha och göra mig i ordning först, hon är ju alltid så tjusig och då vill jag inte vara sämre


På röda mattan med mitt rosa band. Jag visar gärna mitt engagemang lite extra under oktober månad när bröstcancer är särskilt uppmärksammat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *