VA VA VOOM

Otroligt trevligt att träffa Sarah idag och njuta av en ledig eftermiddag i vänskapens tecken. Vi hade så sjukt jäkla mycket att prata om och Sarah påminner mig väldigt mycket om mig själv när jag var yngre så jag brukar väldigt ofta säga saker till henne som jag själv hade behövt höra i den åldern och ibland måste jag hejda mig själv och typ påminna mig om att vi är vänner och att jag inte är hennes pappa. Men man är ju alltid så efterklok.

Vi hängde på Espresso House på stureplan och det stället är ju typ som att vara hemma i någons vardagsrum med sina gosiga fåtöljer och den ”hemmamysiga” inredningen. Så timmarna flyger lätt iväg…Det blir ofta så när man är bekväm och har en fin vän vid sin sida.

På vägen hem gick jag förbi mataffären och handlade lite nödvändigheter, nu jäklar ska jag laga en god (men sen) middag!


Jag idag Min fina skjorta är från Galagowear

Kaka

Sarah

Träffade en sötnos som ville ta en bild, jag ville inte vara sämre så tog en med min kamera också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *