SHOOT

Något av det roligaste med mitt jobb måste vara alla plåtningar jag får göra. Även om det såklart är ganska ovant i början när man blir plåtad och har allt fokus på sig under en tid, älskar jag att se bilderna när dem är klara! Dessutom jobbar man ofta med olika fotografer så det är extra kul att se slutresultatet eftersom att alla jobbar olika.

Tidningar, uppslag, omslag, kampanjer…Det är kul att titta tillbaka i ”jobb-minneskortet” och se allt skoj man faktiskt har gjort! Mer kommer såklart och det ser jag väldigt mycket fram emot. Under mina första plåtningar var jag alltid så himla nervös och det tycker jag syns på bilderna men övning ger färdighet och nu känner jag mig faktiskt aldrig stel. Kul att se förändringen.

Dessa bilder är lite ”backstage” från en plåtning jag gjorde för Brothers. Det var grymt kul och vi fotade på ett så otroligt fint hotellrum att jag typ frågade om jag fick flytta in när vi var klara. Älskar hotell!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *