drive my heart into the night

Igår höll Martin ”Miss Inga” i en stor middag på hippa Slakthuset vid globen och det var väldigt trevligt. Var ju där på öppningen för ett tag sedan och nu har dem lite olika teman där på helgerna. Martin hade verkligen styrt upp det så bra med tropiska drinkar och världens största tacobuffé och det var riktigt trevligt! Vi var faktiskt där i flera timmar och minglade, dansade och hade kul. Har precis börjat upptäcka det stället, tack vare Martin som verkligen bara gör saker helhjärtat och det märks på alla hans evenemang.

Sedan tackade jag för mig och så skulle farbror Paris hem och sova men i sista sekund (när vi satt på tunnelbanan hem med resten av Stockholm som varit på Jay-Z konserten) bestämde vi oss för att gå ut en liten sväng och kolla läget så vi gick förbi lite olika ställen, bland annat Ambassadeur och White Room där vi faktiskt hade riktigt skoj. Har inte varit ute och dansat på länge och då brukar det vara väldigt kul.

Jag träffade dessutom Dasha på Amba och det var verkligen en rolig överraskning. Det är alltid kul att träffa henne. Positiv och energisk tjej med en karisma som smittar av sig. Höjdpunkten på kvällen var när hon skulle smita iväg på personaltoan och säger precis innan hon ska gå ”Daniel, kolla nu när jag kommer få asmycket skäll” innan hon glatt skuttar iväg mot toaletten med bestämde steg, verkligen himla kul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *