Family first

Är och hälsar på min storebror och hans flickvän i deras nya lägenhet i Solna, så himla fin. Såhär vill jag också bo i framtiden, dem har jättefina och ljusa rum och hela två balkonger! Nybyggt och fräscht. Så lyxigt, love it. Hela familjen är samlad och det är alltid kul när det händer. Vi försöker ses så ofta som det går och ofta är vi hos mina föräldrar i villan men idag blev vi alla bortbjudna  

Det är alltid roligt att komma iväg lite. Vi anlände vid 8 ungefär och bjöds på sån otroligt god köttgryta och en utsökt pannacotta. Jag ska be om recept sen tänkte jag hehe. Nu är folk på väg hem eftersom att det är jobb som gäller imorgon. Men sånt här är så lyxigt att göra nu när det är så mörkt och kallt ute, då ska man samlas, äta god mat och njuta av varandras sällskap. Både med sina vänner och sin familj. Det här behövde jag idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *