FROYO!

Om det är någonting jag är lite svag för så är det frozen yoghurt. Ni som följer mig på instagram vet det redan och ett tag gick det så långt att kvällespressen ringde och frågade om jag var sockerberoende för att jag la upp så mycket bilder på min underbara yoghurtglass. 

Efter det samtalet chillade jag lite för sockerberoende är jag inte men när jag hittar någonting jag tycker om så blir jag gärna besatt av det under en period för att sedan sluta helt. Typ som råbiff, kladdkaka, ostron, Sambal Oelek. Ett tag var det allt jag åt och jag kunde inte sluta tänka på dessa grejer men idag är jag inte lika sugen.

Jag brukar blanda jordgubbar, blåbär, chokladflingor, lakrits, vinbär och kolasås i naturell yoghurtglass med massa kolasås. Det blir verkligen så himla gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *