Annars då?

Nej inte särskilt mycket. Jag har suttit hemma och försökt få igång mitt wifi hemma ungefär hela dagen men det har inte gått särskilt bra. Jag har ett supersnabbt och svindyrt internet hemma (som jag köper av ett bolag kallat Bredband2) men det har bestämt sig för att inte fungera på hela helgen. Från början struntade jag det för det har ballat ur förut men nu kan jag inte strunta i det längre eftersom att det inte fungerar. Så jag har satt mig på ett fik varje dag och använt deras wifi fast jag fortfarande betalar hemma, men tidigt imorse ringde jag och dem sa att dem ska hjälpa mig. Jag väntar fortfarande…

Jag är hemma och svarar på mail från mobilen och bokade precis en resa som är dels ”jobb” men väldigt mycket nöje. Jag kan inte riktigt säga vad det handlar om men det här är någonting jag drömt om länge och nu ska jag äntligen få vara med om det. Så fort jag vet att jag får berätta kommer jag göra det såklart och jag tror att ni kommer bli glada för min skull! Ni kommer också få följa det i mina sociala medier sen såklart!

Testar på en ”detox” som jag ska dricka idag och 10 dagar framåt. Det är inget hokus pokus man gör för att bli smalare utan det är en naturlig kur med örter, blommor och sådant som man blandar med vatten och dricker under dagen. Har vart väldigt trött den senaste tiden och dessutom fått eksem (som jag bloggat om tidigare) och en god vän tipsade mig om att jag skulle testa detta så då gör jag det helt enkelt. Vet inte än om det funkar eller inte men vill inte hålla på och smörja in mig med kortison och sånt, har nämligen hört att det är dåligt för kroppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *