JAVA

Igår mötte jag upp min böna Ida på kvällskvisten och tog en kaffe och hängde lite. Det är mysigt med kvalitetstid vänner emellan och man glömmer att man inte alltid behöver ha värsta ”marathonhänget” utan kan ses lite fler gånger men utspritt under veckan istället. Vi ska även iväg på lite skojsigheter i veckan så det ser jag fram emot. Bland annat Spa-märket Rituals har ett event på onsdag i deras butik i Fältöversten och det är jag taggad inför, är besatt av Rituals grejer och har hängt en hel i den butiken, undra om personalen kommer känna igen mig på onsdag då

Annars sitter jag fortfarande här hemma och försöker få igång mitt internet, har pratat med kundtjänst om det igår och ska ringa igen. Ska bara se till att försöka lite själv först, jag är faktiskt ganska ”manlig” på det sättet och försöker gärna väldigt mycket själv innan jag frågar. Samma sak händer alltid när jag ska fråga om vägen, då försöker jag alltid liiiite till innan jag sväljer stoltheten och frågar någon. Det har jag nog fått av min far, han är också väldigt tjurskallig på det sättet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *