Missa inte :)

Nu flimrade jag förbi i Elsas Värld 2 reklamen återigen och den här gången satt jag vid datorn så tog ett par printscreens till er. Hade landat från Spanien samma natt och var så himla brun. Snacka om att jag inte kände mig så brun som jag faktiskt var? 

Kommer ihåg att jag knappt behövde något smink just för att jag hade så mycket färg så vi bättrade på den lite bara. Saknar brännan Men får vänta tills jag kommer utomlands nästa gång. Kanske sticker jag någonstans i vinter. Jag vägrar solarium och har faktiskt bra grundpigment så vi får hoppas att det blir av. Man blir pigg av den naturliga solen. 

Det ska verkligen bli kul att se programmet och det var riktigt ballt att faktiskt få spela sig själv i en dramaserie där alla andra spelar påhittade karaktärer. Inte för att Ellen är särskilt olik Elsa i verkligheten haha! Vill göra mer av den här typen av inhopp i framtiden, kanske Solsidan eller något? Vilken ära det hade varit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *