We Can´t Stop

Alltså…har man en hangup så har man och just nu har jag det. Frozen yoghurt i mitt hjärta det vill säga. Dock gick jag lite utanför min trygghetszon och hade på lite kakor och annat gottis. Blev lite för lite frukt dock Synd kan man tycka men det tar jag igen nästa gång. Älskar frukt i alla dess varianter! Sedan tycker jag faktiskt att det är lite kul att jag bjuder på lite härligt fettspo när alla andra bjuder på fitspo i sina bloggar? Haha den där hade jag faktiskt filat på ganska länge så hoppas att någon tyckte det var kul…

Idag har jag mött upp Ellen en kortis och snackat lite skit nu när hon är tillbaka från sin Los Angeles resa och efter det mötte jag upp bästis som skulle gå på en lägenhetsvisning så vi tog sällskap. Tror hon ska slå till så det är alltid kul. Jag är så tudelad till visningar, det är spännande men känns samtidigt så knepigt att gå in i någon annan människas hem, promenera runt, värdera, betygsätta och bestämma sig på bara ett par minuter. Det är en ganska onaturlig situation men samtidigt gäller det att man är alert, det kan bli ens HEM bara några dagar efter! Speciell känsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *