CELINE

Idag åkte jag förbi mamma och pappa efter ett snabbt möte med ekonomen (igen) och ska kopiera upp lite saker och annat som måste göras inom mitt bolag. Passar även på att använda våra asgrymma nya juicemaskin och gjorde en god juice med morötter och rödbettor som kändes nyttig och bra. 

Jag älskar juice som ni säkert vet vid det här läget men när man köper juice ute får man ofta med socker, koncentrat och annat som jag inte är så sugen på när jag vill känna mig nyttig. Så idag gjorde vi vår egen Ska bara komma på ett passande namn också…”The Paris” kanske?

Ikväll har Rituals i fältöversten ett event som jag ska på, innan det ska jag jobba undan så att jag åka in tidigare och kolla på maskeradkläder för alla halloween fester i helgen. Ska ju inte bara på Bingos fest utan även på Ambas Änglar middagen på fredag och då måste man tydligen också klä ut sig…Jackan är från JC, Skjortan från Galagowear och kika in på min instagram i dagarna för att se vart jag hittat t-shirten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *