På Rituals!

Är med Ida på Rituals i Fältöversten som har styrt upp ett härligt bloggevent. Har klämt och doftat på varenda produkt i affären och även testat på att smörja in oss lite haha! Rituals har grejer för både kropp och knopp och säljer även diskmedel haha. Får se om jag köper med mig en flaska, då blir det kanske lite roligare att diska och sånt. Jag som måste handdiska

…Har faktiskt en del grejer härifrån och det är kul att träffa personalen när det inte är lika mycket folk i omlopp så man får ta sin tid och shoppa i lugn och ro och njuta av allt. Mys


Snacks

Jag och min underbara Ida!

Jag och fina Jennie, hon vann säsong 2 av Ung & Bortskämd på SVT så vi är två generationers vinnare. Tummen upp för det!

Massa väldoftande produkter! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *