Jag ska på Europe Music Awards 2013 med MTV!

Den 9e november åker jag ner till Amsterdam över helgen tillsammans med det grymma gänget på MTV Sverige och går på Europe Music Awards 2013, även kallat EMA. Jag gillar dem skarpt och har även varit VJ för MTV under en lanseringskampanj som dem hade för ett av deras mest populära program och hade sjukt kul under vår inspelning tillsammans. Härligt gäng!

I år är jag lyckligt lottad och får åka med till Amsterdam och gå på EMAs och det är jag såklart väldigt glad för. Trotsar min flygrädsla för detta och det är det lätt värt! Det har jag redan bestämt mig för. Man ska utmana sina rädslor!

Katy Perry, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Bruno Mars, The Killers, Imagine Dragons, Icona Pop, Kings of Leon och fler är redan bekräftade och ska uppträda och jag kommer sitta i publiken och se dem live. Musiknörden i mig pallar inte trycket! Är så otroligt taggad inför denna pampiga gala, räknar dagarna tills vi åker! Tack MTV

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *