Härjedals-supé

Middagen på Fjällgården igår (där vi även bodde) var en 3-rätters med inspiration från Härjedalen. Fantastiskt gott och verkligen en upplevelse i sig. Det är ganska beskrivande för hela helgen. Det har varit upplevelser och helheten har varit nästan drömlik. En vintrig dröm Känns som att julafton redan varit.

Maten igår var ingen undantag. Det häftiga är att all mat vi åt var helt ekologisk och närproducerad i området så man visste exakt vad man fick och all personal vi träffade visste precis allt om maten vi åt. Man märkte hur engagerade de var! Hampus Thunholm var en av de eldsjälarna vi träffade, man märkte att han brann för maten och det han gjorde. Han är restaurangchef för Agaton och Ramundberget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *