RAMIS

Jag hade mina tvivel om att åka till Ramundberget eftersom att det är en skidort främst men jag är verkligen SÅ glad att jag åkte. Att bara komma bort från allting hemma i Stockholm, vardagen, stressen och alla måsten. Äta gott, leva utan folk som sitter med mobilen/datorn i högsta hugg, spela yatzy, äta utsökt mat och fjällvandra. 

Detta är liksom…Jag har aldrig upplevt en sådan bortkopplad vardag och jag inser nu när jag varit en del av det hela, hur mycket jag faktiskt behövde det. Nu är vi på väg hem och det tar cirka 9 timmar hem, har lyssnat på musik och nu sitter jag och fixar med lite jobb som sker i veckan. Har möten och lite intervjuer att beta av. Det ser jag fram emot.

Otroligt vackert är Ramundberget också, har lagt upp bilder på instagram och blir så full i skratt när jag ser vad vissa skriver, typ att det verkar som att jag står framför en green-screen och har fejkat bilderna, för att det ser så overkligt fint ut i bakgrunden? Inget fake här inte ska ni veta, det är äkta vara. Precis så vackert som det ser ut är det i verkligheten också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *