Jag ger er 1 månads fritt VIAPLAY!

Jag medverkade ju i ”Tejbz testar saker på D” i veckan och jag fick faktiskt lite dålig känsla av att rekomendera er att se programmet eftersom att viaplay faktiskt är en betaltjänst så man är tvungen att betala för att se min medverkan i tv-programmet och det vill jag ju inte att ni ska göra. Så jag löste problemet ganska enkelt.

På viaplays hemsida kan ni nu ta ett humoristiskt ”quiz” som i slutändan ger alla som gör klart det en månads fri viaplay, värde 80 kronor. Tjänsten har massa olika tv-serier och annat skoj och är enkel och rolig att använda sig av. Jag har haft det själv i en månad och det är smidigt och bra.

Vill även göra er uppmärksamma på att ni aldrig kommer behöva betala en endaste krona för detta. Varken nu eller i framtiden, skulle aldrig rekommendera något sådant till er. Se det här bara som en liten julklapp från mig till er. Mysigt med bra tv under hösten

Klicka HÄÄÄÄR för att ta testet och om ni vill se programmet jag är med i kan ni söka på ”Tejbz testar saker på D”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *