Idag ger jag intervjuer hemifrån

Idag har jag vigt hela förmiddagen samt en del av eftermiddagen nu åt att träffa lite olika press och liknande från tidningar och hemsidor som vill ses och göra lite intervjuer och dylikt om mig och vad jag har för mig. Det är alltid kul eftersom att jag typ är översocial och älskar att snacka och jag har faktiskt bjudit hem dem alla till mig här på Södermalm, haha!

Det kan vara lite märkligt att faktiskt bjuda hem tidningarna men jag tycker det är mycket trevligare för att vara helt ärlig. Då kan man prata ostört och i lugn och ro istället för om man sitter på ett kafé eller så där det kan bli ganska ”stissigt” och det blir oftast mer personligt hemma och jag älskar att läsa personliga intervjuer.

Har träffat två journalister nyss och nu har jag en kort ”lunchpaus” innan en gullig tjej från tidningen Mitt I kommer och så ska vi prata vidare. Just den tidningen kommer ges ut i hela Järfälla området (samt upplands bro) och jag är ju faktiskt uppvuxen i Järfälla så jag är lite extra peppad inför den intervjun såklart. Kommer främst handla om vad jag har för mig i höst men även lite annat ska jag se till att avslöja, sånt som ni inte har läst om här eller i mina andra sociala medier. Blir nog bra det. 

Nu måste jag skynda, blir en fartfylld men spännande dag!


Bilderna är från en pressfrukost som gänget på PratPR hade tillsammans med Nivea imorse. En riktigt bra start på denna dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *