Take me back to the start

– Wow, vilken grym dag det varit idag. Började 07:00 imorse med en pressfrukost och jag har faktiskt hållt igång ända sen dess. 

Jag inser nu att det inte är så bra att unna sig sovmorgonar alltför ofta eftersom att man missar väldigt mycket av dagen. Vid 11-tiden hade jag redan hunnit med en massa grejer som jag i vanliga fall inte brukar ha hunnit med vid den tiden så det var sjukt värt! Det är väldigt kul att göra intervjuer och prata med tidningar om vad man har för sig men när man gör som jag gjorde idag och bokar in flera möten på samma dag börjar man nästan störa sig på sig själv för att man pratar så himla mycket och även om det är deras jobb tycker jag synd om dem som måste lyssna haha!

Imorgon har jag också en fullspäckad dag och ska bland annat tala på Sveriges Kommuner och Landstings årliga mässa vilket jag ser fram emot. Jag gör ju min föreläsningsturné tillsammans med Landstinget och imorgon kommer jag att träffa en hel del av deras medlemmar och nyckelpersoner inom vård och skola. Spännande! Sitter och pillar med ett specialskrivet föredrag som jag ska hålla, fast det blir mycket kortare och mest allmänt berättande om själva föredraget. 

Efter föreläsningen ska jag belöna mig själv genom göra spray-tan med Ida Hon fyller år snart och det är kul att få lite färg och jag vägrar solarium, inte bra för varken kroppen eller huden alls så jag fuskar hellre på ett ofarligt sätt.Tre bilder från dem underbara middagarna på Ramundberget. Vill tillbaka dit snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *