Min grymma systemkamera!

För ett tag sedan skrev jag här på bloggen att jag köpt en ny kamera från Lumix kallad GF6 i vitt som jag köpte för att jag behövde en lite mer kompakt systemkamera och jag är verkligen så nöjd med denna rackare. Alla bilder är väldigt skarpa och högupplösta med levande färger och kameran är smart och behändig. 

Jag kan ta med den överallt utan problem och den tar minst lika bra bilder som stora systemkameror gör och det är väldigt kul. Kameran är även väldigt lätt att lära sig även för den som inte är särskilt tekniskt insatt (lita på mig när jag säger det) och har en batteritid på många timmar. Jag brukar ladda min ett par gånger i månaden och jag använder den dagligen, det säger mycket om batteritiden!

Jag rekommenderar denna kamera varmt för den som är på jakt efter någonting nytt att ta bilder med. Objektivet som jag använder mig av (20 mm) är den som ger bäst bilder med just denna kamera, enligt mig. Det är bara att bläddra tillbaka här i bloggen och titta själva, alla bilder är oredigerade och tagna med min Lumix GF6. Valde även en vit för att jag alltid haft svarta kameror och var sugen på något nytt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *