Talat vid Sveriges Kommuner och Landsting idag!

Idag har jag talat vid Sveriges Kommuner och Landsting och deras mässa som de har för alla sina medlemmar. Otroligt spännande och jättekul. Jag tycker väldigt mycket om alla på deras kommunikationsavdelning och alla de saker vi hittat på under den senaste tiden. Min film där jag testar på att vara rektor för en dag var en av de sakerna och nu är de partners på min föreläsningsturné #ParisPratar.

Idag var jag där och talade på deras mässa framför en rad olika nyckelpersoner från olika kommuner runtom i landet, det sändes även live på webben så det blev en hel del människor att nå ut till och det gick jättebra. Efter det hade SKL ett mingel som var trevligt och det var kul att få småprata med alla och jag kommer ju åka runt i hela landet med min föreläsning så det är ju lika bra att börja bekanta sig redan nu. 

Är så otroligt stolt och glad att få göra detta tillsammans med svenska landstinget, det hade jag aldrig ens vågat drömma om för några år sedan, tack för idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *