The past week on my instagram @danielparis

Såhär har den senaste veckan på min instagram sett ut, väldigt mycket fjällen och #nofilter” för att naturen bjudit på så jäkla bra grundförutsättningar, riktigt kul när det händer. Nu ska jag göra mig i ordning och sticka iväg på ett lunchevent som A World Beneath håller i. Ska bli grymt roligt! 

Efter lunchen har jag en del grejer att stå och ska ju även föreläsa idag, men hinner absolut kika in här och säga hej, det vet ni Puss!


Selfie i backen!

”Vi är i fjällen, wihoo!”

Längdskidor…grymt kul!
Öppen brasa…mysfaktor på hög nivå!

Uppmärksammar tyfonens offer…

min nya vovve från Criminal Damage Han var lite purken när vi tog bilden…
Min föreläsningsturne´tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting #ParisPratar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *