Fuskat till mig lite färg =)

Som jag skrev förut vill jag inte sola solarium längre eftersom att det verkligen inte är bra för varken kroppen eller huden ALLS och kan leda till både det ena och det andra och jag tar gärna det säkra före det osäkra även om jag säkert solade solarium någon gång för flera år sedan. Jag gör hellre spray-tan eftersom att det är ofarligt och ett sätt att få lite färg snabbt. Var där igår med Ida som ville vara fin till sin födelsedagsfest ikväll (!) så vi gjorde det ihop.

Det enda som är ”negativt” (fast ändå inte) är att färgen kletar lite så det såg ut som att jag bakat chokladbollar i sängen imorse men det är helt naturligt och går bort i tvätten utan problem, skönt!

Nu ser jag ut som att jag tog en sista minuten till något soligt land i veckan. Ibiza…eller Spanien liksom, eller typ Thailand! Åh thailand hade ju varit drömmen <3


Bilden är lånad från min instagram för jag glömde min kamera hemma tyvärr, Ska se om jag kan få till lite bättre bilder på färgen senare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *