#ParisPratar i Tidningen Vision!

Tidningen Vision är den största tidningen för tjänstemän i Kommuner, Landsting och företag som jobbar på uppdrag av Kommuner och Landsting och jag är mycket bekant med tidningen från min tid på Stockholms Universitet när jag studerade till socionom (utexaminerad sommaren 2013) och jag blev väldigt glad när jag såg att de vigt en helsida till mig. Vi pratar om mitt första jobb som jag hade från att jag var sexton år, medialiv och såklart om min föreläsning #ParisPratar som jag har tillsammans med SKL. 

Webbversionen hittade jag på nätet och i tryckt format är faktiskt hela tidningen baksida vår intervju, ska få ett exemplar hemskickat och då kommer jag även lägga upp det här på bloggen. Intervjun är skriven av Niklas Lindstedt på Vision som faktiskt var lite bekant med vem jag var då hans barn följt mig lite över åren. Sånt är alltid himla roligt att höra och jag är väldigt nöjd med denna intervju! 

Ni läser den genom att klicka HÄÄÄÄÄÄÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *