Bild från när jag talade hos Landstinget!

På twitter hittade jag den här bilden på när jag talade vid SKLs stämma nu i veckan. Berättade om mig själv och såklart om #ParisPratar som jag har tillsammans med landstinget och öppnade hela samtalet med ”Okej, ni som sitter i det här rummet och vet vem jag är tänker väl typ någonting i stil med vafan gör HAN här och jag förstår er” följt av skratt från hela publiken. 

Jag gillar att ta udden av sådana situationer istället och skoja om dem och sedan är det ju även sjukt kul eftersom att min plats där på just deras mässa kan kännas oväntad eftersom att de människorna som satt där sett mig i andra sammanhang. Men när jag sedan berättade om mitt samarbete och kom in på mitt föredrag var det inga frågetecken längre. 

Jag fick massa bra respons från alla i rummet och jag har en känsla av att jag kommer träffa många av representanterna från de olika kommunerna snart igen! Det ser jag fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *