Fler bilder från gårkvällen!

Hittade lite bilder från gårkvällen genom mobiltelefon och det ser ut som att det knäpptes ganska mycket kort. De flesta är från festen i kaknästornet men även några är från senare på kvällen. Folk var verkligen uppklädda till tänderna och såg supertjusiga ut!

Jag var dock ganska nerklädd kan jag tycka nu när jag tittar igenom dessa bilder, en enkel oxfordskjorta som jag stoppade in bara Kände mig ändå rätt fin och min bränna var ju också en del av outfiten. Även om jag kan tycka att den kanske är lite för mycket nu…men jag bad om dubbla lager i ansiktet och då är det ju faktiskt det man får! Så jag har ganska mycket färg men den avtar ju gradvis och idag är jag lite mindre brun men har fortfarande en fin lyster!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *