You´re beautiful

Igår firade vi Idas födelsedag med en privat fest i Kaknästornet och det var mäkta skoj! Ida hade samlat massa vänner och även sin familj i en och samma lokal och det var kul att träffa dem, särskilt hennes goshiga mamma. Ida är en relativt nyfunnen men en underbar och mycket genuin vän som jag vet att jag kan prata med och det betyder mycket, det är svårt att hitta helt enkelt och jag gillar både henne och hennes tjejgäng skarpt. Finisar <3

Efter att vi hängt där ett tag så brummade vi in till staden och gick ut en sväng till Ambassadeur. Jasmine hade en liten födelsedagsfest hon med och firade med en college-fest så alla sprang runt som i en amerikansk high school film och hade kul. Träffade på massa fler människor jag kände och hade en hejdundrans rolig kväll! Jag som så sällan går ut älskar verkligen när det händer! Magi!Bilder på mig och mina underbara vänner, lånade från Stureplan.se. Och som ni ser på dessa bilder så gav min spraytan som jag gjorde igår resultat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *