Uppesittarkväll

Dagen innan jul och det spritter i hela kroppen! Så himla skoj verkligen och jag blir som ett litet barn på julafton…Även om jag inte tycker att det är lika kul som det en gång var så älskar jag ändå att hela familjen samlas, äter gott, skrattar, pratar minnen, framtid…Jag minns verkligen julen som en så himla fin högtid och har bara bra minnen från mina barndomsjular. 

…Jag inser vilken enorm tur jag har som faktiskt har så många bra minnen kopplade till denna högtid när jag vet att det finns så otroligt många människor där ute som ser julen som ett rent helvete. Jag säger som Kenza skrev, julen är barnens högtid och det är föräldrarnas ansvar att se till att den fylls med glädje, värme och kärlek. Ingenting annat.

Med det sagt så vill jag önska er alla en fin ”dagen innan julafton” dag idag Jag spenderar den hemma hos Paulina med godis, lussebullar och uppesittarkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *