Jul-lunch!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det faktiskt julafton och igår hade jag och Paulina uppesittarkväll med lussekatter och julmust och det var mäkta trevligt! Julen är så himla magisk och även om magin avtagit lite med åldern (nu vet jag ju att jultomten inte finns) så är det fortfarande någonting spännande över denna dag.

Slutade med att jag sover över här och nu har vi varit och handlat lite god jul-lunch! Delikatesskinka, färskt bröd, ett par olika Vitamin Well, grönsaker och massa goda juicer och yoghurtar. Väldigt bra start på dagen, så gott! Snart ska jag åka till mina föräldrars villa i Viksjö på julfirande hela dagen och kvällen lång, ska bli så mysigt att träffa min älskade familj.

God jul på er, älsklingar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *