O helga natt

Är hemma hos föräldrarna och har tittat på Petra Mede och Edward som var årets julvärdar och gjorde ett toppenjobb enligt mig. Petra är så himla rolig och ingen skriver manus som Edward gör. Nu sitter vi alla och tittar på Jul med Ernst, världens mysigaste julafton och jag ska sova över här hos mor och far i mitt gamla pojkrum faktiskt, så ska jag äta julrester till frukost imorgon. Älskar verkligen den typen av mat och det är inte jul utan prinskorv och köttbullar om ni frågar mig. Så gott och lyxigt dagen efter julafton att få äta resterna också.

Hoppas att ni alla haft en god jul tillsammans med era närmaste. Nu är jag taggad inför TV4:s julkonsert om ett par timmar, ser fram emot att se alla duktiga artister!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *