Ska laga lite julmiddag, såhär dagen efter!

Julmaten från igår blev uppäten imorse och man vill ju inte direkt svälta ihjäl så det är Parisen som får stå för middagen ikväll! Men det är bara kul…älskar att laga mat men just under julen blir jag alltid bortskämd av mamma och pappa som gör världens julbord när man kommer hem och sen äter man ju av det i två dagar minst.

Jag tycker julafton ska vara en veckas firande, för julen tar verkligen fram det bästa i människor. Folk är glada, önskar främmande människor på stan ”God jul”, ler mot varandra, sprider värme och är positiva. Ibland känns det som att det är lite för lite av sånt i vår vardag…Igår när vi skulle handla frukost såg jag en kvinna som stannade med sin bil precis utanför en hemlös kvinna, klev ur bilen, lämnade av en julklapp och satte sig i bilen och åkte vidare. Jag kunde inte låta bli att titta på henne och le. För det var så himla fint gjort. Mer sånt Sverige, det behöver vi!

Nu ska jag återgå till köket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *