The morning after

Snacka om att det var nostalgiskt att sova i mitt gamla pojkrum inatt men jag tror faktiskt att det var exakt det jag behövde. Har sovit dåligt de senaste nätterna men igår slocknade jag verkligen direkt och vaknade inte upp under natten heller som jag brukar. Idag känner jag mig väldigt utvilad och det är ju alltid skönt.

All stress bara försvinner när jag är här hemma och nu ska jag äta lite lunch i form av gårdagens julmat. Har typ längtat hela natten efter det, matglad som man är och har redan smygstartat med lite lussekatter när jag vaknade men en gång om året får man faktiskt busa till det! Är supernoga med att äta en bra frukost annars men det är något speciellt med godis på morgonen dagen efter jul måste jag ändå medge, känner mig som ett litet barn igen

Ska strax förflytta mig hem till Södermalm men jag ska bara…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *