7 saker du kanske inte visste om mig

När jag fick samtalet om att jag var klar för Ung & Bortskämd 2010 tackade jag nej till att vara med. Jag sa ja till en intervju först men när jag var på väg hem från den bestämde jag mig för att jag skulle säga nej om jag kom med, så egentligen skulle jag inte vara med men efter övertalning från tjejen som hade hittat mig (castat mig till programmet) tackade jag ja. Jag och hon har kontakt än idag.

– Mina bloggparodier som jag spelade in och la upp på youtube kallade ”Paows stalker” var tänkta som satir och ett sätt för mig att göra narr av hela bloggfenomenet och jag var alltid anti både blogg och sociala medier när jag var yngre, skaffade facebook sist i mitt kompisgäng flera år efter alla andra!

Jag har fått hjärtat krossat en gång.

– Alltid innan jag ska ställa mig på en scen brukar jag gå iväg någonstans privat och vara knäpptyst i ett par minuter innan det är dags.

– När jag blir nervös blir jag tyst, mållös liksom.

– I tonåren var jag så pass osäker på mig själv och mitt utseende att jag vägrade ställa upp på bilder. Det finns knappt några foton alls från den tiden i mitt liv av den anledningen.

Jag tror inte på romantik eller kärlek.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *