Mellandagsmys med mig själv i dubbel bemärkelse

Steffi ringde mig för ett tag sen och berättade att avsnittet av ”Trinny & Susannah stylar om kändissverige” som jag spelade in i somras repriserades så jag slog på TVn och ja, där var ju jag! Avsnittet var det första i säsongen och har gått i repris för några månader sen och nu igen alltså! Den inspelningen var faktiskt bland dem roligaste jag gjorde i somras och det var kul att få en ”ny stil” av coola powerkvinnorna T & S som jag följt så himla länge.

Har lagat lite lunch och ligger och slappar lite i soffan… Idag tänker jag bara ta det piano och ladda batterierna inför mellandagarna. Har lite jobb inbokat och sen är det ju klart att man skulle vilja gå en vända på stan nu när alla butiker har rea och fynda lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *