Som företag går det att anlita mig

Mitt CV idag är ganska långt och har gjort en hel del olika saker sedan jag började förvärsarbeta. I grunden är jag ju utbildad socionom och dels har jag haft bloggen i över fyra år och jobbat med varumärkesbyggnad där av olika varumärken och företag. Dels har jag ju även byggt upp mitt personliga varumärke och aldrig använt mig av någon ”agent” eller representant utan själv tagit ställning till vad jag vill göra och byggt min egen karriär. Sedan så jobbar ju även med TV i perioder som programledare och frontar även reklamkampanjer/filmer när det känns rätt. Just nu är jag aktuell med min föreläsning #ParisPratar tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting och har även nyligen börjat jobba som konsult inom marknadsföring och PR.

Jag skaffade linkedin för att jag hört från flera bekanta att dem försökt lägga till mig för att dem hittat mig där (innan jag ens var registrerad) vilket gjorde mig orolig så jag bestämde mig för att ha ett eget konto som jag har kontroll över. Men tycker även att det är positivt att finnas där eftersom att jag inte direkt tycker att det är professionellt när företag mailar på facebook eller liknande för att få kontakt, då är detta bättre enligt mig!

Min linkedin är till för företagare och andra som är i branschen som vill komma i kontakt med mig, få mer information om mig och mina tjänster eller som vill ha mig i sitt nätverk. Jag skaffade kontot igår så om jag har några som jag varit i kontakt med tidigare eller som är nyfikna på mig kan ni lägga till mig genom att klicka här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *