Grand finale!

Jag är faktiskt ingen ”efterrätts-människa” för att vara helt ärlig. Någon gång efter maten om jag är sugen på någonting sött kan jag ta en chokladbit eller så bara för att stilla det men att göra överdrivna efterrätter eller äta gräddtårta och sånt är bara inte min grej, jag är mer en ”matkille” om man säger så.

Det är lite därför som Daniels kokbok – första hjälpen i köket knappt innehöll några efterrätter utan mest maträtter med några enstaka inslag av enklare desserter. Är ingen sockerkille liksom… Men igår när Shiva kom över bestämde jag mig för att jag skulle slå på stort och faktiskt göra en efterrätt. Gjorde en chokladpudding med lager av grädde, toppat med en färsk jordgubbe. Blev hur gott som helst om jag får säga det själv Mitt sällskap misstyckte inte heller för den delen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *