NEW YEARS EVE

I år har vi bestämt oss för att vara ett gäng som firar in det nya året. Vi ska träffas hemma hos en vän i Nacka och laga god mat, dricka gott, ha en liten fest och skjuta lite raketer. Det är barnsligt kul och jag ser fram emot att samlas och hänga. Ellen, Kevin, Linda och Angelica är några av dem jag kommer att fira in 2014 med så jag är väldigt glad.

Jag känner att jag vill hålla nyårsfirandet så intimt jag bara kan och umgås med folk under kontrollerade omständigheter i ett hem, istället för på annan plats. Ska se till att ladda spotify-listan med massa musik för jag ska ta med min stora jabra-högtalare dit och då ska den baske mig spela riktigt bra musik också!

Bilder från ett nyårsprogram jag filmade för SVT tillsammans med Kakan Hermansson och Julia Frej. Programmet sändes i SVT precis efter tolvslaget så ingen behövde fira nyårsafton ensam. Riktigt roligt var det! Jag älskar powerkvinnor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *