Pictures from last nights MBFW show

Hittade ett par bilder på mig och vännerna från Dbrands visning igår! Så grym den var och det var kul att sitta på front row och ta del av trenderna på nära håll. Såg dessutom att ett par av mina vänner gick som modeller i visningen! 

Sån himla rolig överraskning och på vägen in från catwalken så blinkade en av modellerna till mig. Blev som en liten fnittrig skolpojke när jag kom på att jag faktiskt inte kände personen i fråga. Ibland är det kul att vara lite barnslig tycker jag. Men nu kommer modeveckan till sitt slut snart och jag är faktiskt i Västerås på jobbresa så var väldigt lägligt för lilla mig. Nu ser jag istället fram emot Melodifestivalen på lördag, kommer bli bra drag!


Den översta bilden är tagen av Ivan Da Silva och den nedersta har grymma Frank Nordenberg tagit för Stureplan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *